0031(0)10 298 28 28
Z

Uitgebreid internationaal netwerk

Z

Volledige dekking in Europa

Z

Voldoet aan alle wet- en regelgeving

Home » Aanvraag vergunning uitzonderlijk vervoer

Aanvraag vergunning voor uitzonderlijk vervoer

De aanvraag van een vergunning voor uitzonderlijk vervoer laat u over aan uw transportspecialist E.T.E. Met meer dan twintig jaar ervaring met het organiseren en begeleiden van uitzonderlijk vervoer zijn al uw transporten bij ons in vertrouwde handen. U bent zowel voor vervoer binnen Nederland als voor vervoer binnen Europa bij ons welkom.

Wij doen graag uw aanvraag van een vergunning voor uitzonderlijk vervoer

Naast de aanvraag van een vergunning, verzorgen wij ook ontheffingen en andere benodigde technische documenten. Dit kunnen wij bewerkstelligen voor alle Europese landen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • SERT
  • Scheda Technica
  • Ficha Technica

Bovendien bieden wij een alert service aan wanneer uw vergunningen en/of de geldigheid van uw langlopende ontheffingen verlopen. Zo hoeft u zich hier niet druk om te maken en komt u nooit voor verrassingen te staan. Dit is een van de voorbeelden van de uitstekende service van E.T.E..

Uw transport tot in de puntjes verzorgd

De aanvraag van een vergunning voor uitzonderlijk vervoer laat u door een specialist aanvragen. Zo zorgt u ervoor dat uw transport vlekkeloos verloopt en tot in de puntjes toe verzorgd is. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op door te bellen naar 010 298 28 28 of mail naar info@ete.nl.

Bezoekadres:

Exceptioneel Transport Europa B.V.
Bedrijvenpark Kleinpolder
Gebouw De Vlaggeman
Abraham van Stolkweg 74e
3041 JA Rotterdam

Bel ons: 0031(0)10 298 28 28

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid