0031(0)10 298 28 28
Z

Uitgebreid internationaal netwerk

Z

Volledige dekking in Europa

Z

Voldoet aan alle wet- en regelgeving

Home » Aanvragen van ontheffingen exceptioneel transport

Aanvragen van ontheffingen exceptioneel transport

Het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport laat u over aan de transportspecialisten van E.T.E. Naast het verzorgen van ontheffingen maken wij ook graag zaken als vergunningen en technische documenten voor u in orde. Zo is uw exceptioneel transport van A tot Z geregeld.

Het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport is zo geregeld

Bij het regelen van exceptioneel transport komt veel kijken. Wij weten als geen ander hoeveel regelwerk er op u af komt en hoe belangrijk goede voorbereiding is om uw transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hier helpen wij u uiteraard graag bij. Naast het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport, houden wij ook voor u bij wanneer uw ontheffingen verlopen. Zo bent u altijd op tijd om deze te vernieuwen. Er kan sprake zijn van incidentele of langlopende ontheffingen, waarbij andere regels van toepassing zijn. Wij geven u graag een gedegen advies op maat voor uw specifieke situatie.

Meer informatie en contact

Het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport laat u uitvoeren door de specialisten van E.T.E. Wilt u graag meer weten of het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport of bent u benieuwd naar onze verdere dienstverlening zoals transportbegeleiding? Neem gerust contact op met één van onze sportspecialisten via 010 298 28 28 of mail naar info@ete.nl

Bezoekadres:

Exceptioneel Transport Europa B.V.
Bedrijvenpark Kleinpolder
Gebouw De Vlaggeman
Abraham van Stolkweg 74e
3041 JA Rotterdam

Bel ons: 0031(0)10 298 28 28

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid