0031(0)10 298 28 28
Z

Uitgebreid internationaal netwerk

Z

Volledige dekking in Europa

Z

Voldoet aan alle wet- en regelgeving

Home » Begeleiding exceptioneel transport

Begeleiding van exceptioneel transport

Voor de vakkundige begeleiding van exceptioneel transport binnen Europa maakt u gebruik van de expertise van transportbedrijf E.T.E. Wij zijn uw transportspecialist binnen Europa met jarenlange ervaring in de transportbranche. Wij regelen uw transport en alle zaken daaromheen, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Verzekerd zijn van een goede begeleiding bij exceptioneel transport

U wilt graag dat uw transporten goed verlopen zonder te veel onnodig papierwerk en lastige wet- en regelgeving. Naast het begeleiden van transporten nemen wij ook graag het regelwerk voor u uit handen, zoals:

Wij zijn uw kundige en ervaren transportpartner met kennis van zaken voor de begeleiding van exceptioneel transport. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid internationaal opererend netwerk waardoor al onze transporten gestroomlijnd verlopen. E.T. regelt uw transport zodat u verzekerd bent van goede begeleiding.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als het gaat om begeleiding van exceptioneel transport? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook wanneer u vragen heeft, beantwoorden wij deze graag. Bel ons op 010 298 28 28 of mail naar info@ete.nl.

Bezoekadres:

Exceptioneel Transport Europa B.V.
Bedrijvenpark Kleinpolder
Gebouw De Vlaggeman
Abraham van Stolkweg 74e
3041 JA Rotterdam

Bel ons: 0031(0)10 298 28 28

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid