Begeleiding exceptioneel transport

Begeleiding exceptioneel transport

Voor vakkundige begeleiding van exceptioneel transport binnen Europa maakt u gebruik van de expertise van E.T.E. Uw transportspecialist met meer dan 20 jaar ervaring. Naast het begeleiden van transporten nemen wij u ook graag regelwerk uit handen: het aanvragen van vergunningen, ontheffingen of het in orde maken van technische documenten als SERT, Scheda Technica en Ficha Technica, wij doen het graag voor u!

Begeleiding exceptioneel transport: verzekerd van goede begeleiding

U wilt graag dat uw transporten goed verlopen. E.T.E. is uw kundig en ervaren transportpartner met kennis van zaken. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid internationaal opererend netwerk waardoor al onze transporten gestroomlijnd verlopen. Geen onnodig papierwerk en lastige regeltjes: E.T.E. regelt uw transport en alle zaken hier omheen voor u, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden als het gaat om begeleiding exceptioneel transport? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook wanneer u vragen heeft beantwoorden wij deze graag. Bel naar telefoonnummer 0031(0)10 298 28 28 of stuur ons een mail: info@ete.nl.

Begeleiding van exceptioneel transport laat u uitvoeren door de specialisten van E.T.E.