0031(0)10 298 28 28
Z

Uitgebreid internationaal netwerk

Z

Volledige dekking in Europa

Z

Voldoet aan alle wet- en regelgeving

Home » Rijverboden Duitsland 2020

Rijverboden in Duitsland in 2020

Duitsland kent meerdere rijverboden voor exceptioneel transport in 2020. Het kan daarom lastig zijn om te weten wat voor uw transport van toepassing is. In E.T.E. vindt u een gespecialiseerde partner met jarenlange ervaring in het opzetten van internationale transporten, een internationaal opererend netwerk en de beschikking over een vast contactpersoon. Wist u bijvoorbeeld dat er naast diverse rijverboden, ook geen standaardafmeting voor transportbegeleiding bekend is in Duitsland? Wij zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving omtrent rijverboden in Duitsland in 2020, waardoor wij uw transport tot in de puntjes regelen.

Alle rijverboden in Duitsland voor 2020

Om uw exceptioneel transport naar Duitsland te regelen, moet u op de hoogte zijn van verschillende rijverboden die in 2020 gelden, waaronder:

  • Het zondagsrijverbod: op zondagen en officiële feestdagen geldt een rijverbod tussen 0.00 en 22.00 uur, ongeacht of er lading wordt vervoerd.
  • Het vakantierijverbod: jaarlijks geldt er een rijverbod vanaf 1 juli tot en met 31 augustus op zaterdagen tussen 7.00 en 20.00 uur op bepaalde (gedeelten van) autosnelwegen en enkele Bundesstraβen.
  • Diverse permanente rijverboden

De rijverboden gelden voor vrachtauto’s en trekker/opleggercombinaties met een totaalgewicht van 7,5 ton. Ze gelden ook voor álle vrachtauto/aanhangwagencombinaties, ongeacht het gewicht. Uiteraard zijn er enkele uitzonderingen, maar deze zijn verbonden aan bepaalde voorwaarden. Hier vertellen onze specialisten u graag meer over. Het is mogelijk om voor diverse rijverboden ontheffingen en vergunningen aan te vragen.

Maak gebruik van onze uitgebreide kennis

Bij E.T.E. vinden we het belangrijk om constant op de hoogte te blijven van de actuele wet- en regelgeving. Dit geldt niet alleen voor rijverboden in Duitsland voor 2020, maar ook voor andere informatie uit andere Europese landen. Wij regelen uw transport door geheel Europa tot in de puntjes, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Neem contact op met een van onze specialisten op 010 298 28 28 of info@ete.nl voor meer informatie.

Bezoekadres:

Exceptioneel Transport Europa B.V.
Bedrijvenpark Kleinpolder
Gebouw De Vlaggeman
Abraham van Stolkweg 74e
3041 JA Rotterdam

Bel ons: 0031(0)10 298 28 28

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid