Transport begeleiding

Transport begeleiding

Voor gedegen transport begeleiding maakt u gebruik van de dienstverlening van transportspecialist E.T.E. Met omvangrijke kennis en ervaring op het gebied van transport, contactpersonen in nagenoeg alle Europese landen en een internationaal opererend netwerk kunnen wij vrijwel al uw transportopdrachten moeiteloos voor u voorbereiden en begeleiden.

Transport begeleiding: verzekerd van goed verlopend transport

Naast transport begeleiding is ook het aanvragen van benodigde ontheffingen en vergunningen bij ons in vertrouwde handen. Heeft u technische documentatie nodig? Wij brengen technische documentatie graag voor u op orde waaronder:

  • SERT
  • Ficha Technica
  • Scheda Technica

Naast regulier transport begeleiding behoort ook het inzetten van politie begeleiding tot onze mogelijkheden. Hierbij brengen wij altijd de snelste route in kaart. Hierbij houden wij uiteraard rekening met eventuele wegversperringen en wegwerkzaamheden.

Meer informatie en contact

E.T.E. is altijd op de hoogte van de laatste wet –en regelgeving binnen de transportsector. Mede hierdoor verloopt onze transport begeleiding altijd efficiënt en snel. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of heeft u vragen? Stel ze ons gerust door te bellen naar telefoonnummer 0031(0)10 298 28 28.

Transport begeleiding laat u uitvoeren door de specialisten van E.T.E.