0031(0)10 298 28 28
Z

Uitgebreid internationaal netwerk

Z

Volledige dekking in Europa

Z

Voldoet aan alle wet- en regelgeving

Home » Transport begeleiding

Transportbegeleiding

Voor een gedegen transportbegeleiding maakt u gebruik van de uitgebreide diensten van transportspecialist E.T.E. Wij hebben omvangrijke kennis en ervaring op het gebied van transport, contactpersonen in nagenoeg alle Europese landen en een internationaal opererend netwerk. Hiermee kunnen wij vrijwel al uw transportopdrachten moeiteloos voor u voorbereiden en begeleiden.

Wees verzekerd van een goede verlopen transport met transportbegeleiding

Naast transportbegeleiding kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Zo vragen wij ook de benodigde ontheffingen en vergunningen aan bij de betreffende instanties zodat u hier geen omkijken naar heeft. Heeft u technische documentatie nodig voor een transport? Wij brengen technische documentatie graag voor u op orde, waaronder:

  • SERT
  • Ficha Technica
  • Scheda Technica

Naast reguliere transportbegeleiding kunt u bij ons ook terecht voor het regelen van begeleiding binnen Europa en politiebegeleiding. Hierbij brengen wij altijd de snelste route in kaart door te anticiperen op wegversperringen en -werkzaamheden.

Gedegen advies op maat

Onze transportspecialisten staan voor u klaar om een gedegen advies op maat te geven voor uw transport. Omdat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving, komt u nooit voor verrassingen te staan. Zo verloopt het transport altijd efficiënt en snel. Wilt u meer weten of informatie opvragen? Bel met een van onze specialisten op 010 298 28 28 of mail naar info@ete.nl

Bezoekadres:

Exceptioneel Transport Europa B.V.
Bedrijvenpark Kleinpolder
Gebouw De Vlaggeman
Abraham van Stolkweg 74e
3041 JA Rotterdam

Bel ons: 0031(0)10 298 28 28

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid