0031(0)10 298 28 28

Home » Wat doen we

Wat doen we

Wij verzorgen in geheel Europa ontheffingen, transportbegeleiding,  voertuig documenten en waar nodig route onderzoek voor onze klanten.

Exceptioneel Transport Europa is een van de meest vooraanstaande Europese bedrijven die ontheffingen regelt voor exceptionele transporten door geheel Europa. Dit maakt E.T.E. tot een unieke speler op de Europese markt. Het netwerk van de meeste andere bedrijven dekt vaak maar een aantal landen in Europa.

Het aanvragen van een ontheffing voor exceptioneel transport brengt vaak een hoop werk met zich mee. Al helemaal als dit geen dagelijkse kost voor u is. Zelfs als u zich wel dagelijks met exceptionele transporten bezig houdt, kunt u nog verrast worden door onverwachte problemen.

E.T.E. neemt u al deze problemen uit handen. Door een internationaal opererend netwerk met contactpersonen in nagenoeg alle Europese landen, kunnen wij procedures stroomlijnen en een hoop bureaucratie uit de weg nemen. Wij onderhouden ook directe contacten met de ontheffing verlenende instanties binnen Europa. Hierdoor blijven we niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Europa op het gebied van wetgeving, maar ook van veranderende inzichten en interpretaties van wetten. Tevens blijven we op de hoogte van omvangrijke wegwerkzaamheden en wegafsluitingen.

Doordat we een van de meest vooraanstaande bedrijven zijn binnen Europa hebben we een hoop kennis en ervaring vergaard. Onze klanten plukken hier de vruchten van omdat we onze kennis delen door gedegen adviezen. We adviseren over de mogelijkheden en/of onmogelijkheden van een exceptioneel transport. Als gevolg van onze omvangrijke ervaring op het gebied van exceptionele transporten, we bestaan al sinds 1993, kunnen we u een hoop tijd en geld besparen door snel en efficiënt te werken.

Bezoekadres:

Exceptioneel Transport Europa B.V.
Bedrijvenpark Kleinpolder
Gebouw De Vlaggeman
Abraham van Stolkweg 74e
3041 JA Rotterdam

Bel ons: 0031(0)10 298 28 28

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid