0031(0)10 298 28 28
Z

Uitgebreid internationaal netwerk

Z

Volledige dekking in Europa

Z

Voldoet aan alle wet- en regelgeving

Home » Zondagsontheffing Duitsland

Zondagsontheffing in Duitsland

Bij buitenlands transport moet u ook rekening houden met bijvoorbeeld de zondagsontheffing in Duitsland. Op zondagen en officiële feestdagen is het voor verscheidene vrachtauto’s niet toegestaan om tussen 0.00 en 22.00 uur gebruik te maken van bepaalde (gedeelten van) autosnelwegen en Bundesstraβen. Uw transportspecialist E.T.E. kan dit voor u inzichtelijk maken en eventuele ontheffingen en vergunningen tijdig aanvragen zodat uw transport te allen tijde doorgang vindt.

Laat ons helpen met uw zondagsontheffing in Duitsland

Bij E.T.E. zijn we bekend met de wet- en regelgeving rondom rijverboden in Duitsland. Wij zoeken uit of het verbod voor uw transport van toepassing is. Zo ja, dan zoeken wij uit of u aan de correcte voorwaarden voldoet om een ontheffing aan te vragen. Deze ontheffing heeft dan een maximale geldigheidsduur van één jaar. Wist u trouwens dat wij naast zondagsontheffing voor Duitsland ook transportbegeleiding regelen met de mogelijkheid tot politiebegeleiding?

Makkelijk ontheffingen aanvragen

Wilt u graag de hulp van een specialist? Schakel dan eenvoudig transportspecialist E.T.E. in om uw zondagsontheffingen voor Duitsland aan te vragen. Door middel van een groot internationaal netwerk en kennis van de wet- en regelgeving regelen wij dit efficiënt voor u. Neem contact op met een van onze specialisten op 010 298 28 28 of info@ete.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Bezoekadres:

Exceptioneel Transport Europa B.V.
Bedrijvenpark Kleinpolder
Gebouw De Vlaggeman
Abraham van Stolkweg 74e
3041 JA Rotterdam

Bel ons: 0031(0)10 298 28 28

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid