0031(0)10 298 28 28
Z

Uitgebreid internationaal netwerk

Z

Volledige dekking in Europa

Z

Voldoet aan alle wet- en regelgeving

Home » Zondagsrijverbod

Zondagsrijverbod

In meerdere landen binnen Europa geldt een zondagsrijverbod dat ook geldt op feestdagen. E.T.E. is uw transportspecialist en adviseert u over transport binnen Europa. Wij zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving en nemen de vervelende bureaucratie uit uw handen. Buiten het uitstippelen van de snelste route voor uw transport, regelen wij ook transportbegeleiding en vragen wij ontheffingen aan voor bijvoorbeeld convoi exceptionnel.

Zondagsrijverbod van kracht in veel Europese landen

In veel Europese landen geldt een feestdag- en zondagsrijverbod. Wist u bijvoorbeeld dat er in onder andere België, Hongarije, Italië, Polen en Spanje diverse zondagsrijverboden van kracht zijn? Bij E.T.E. hebben we omvangrijke kennis en ervaring op het gebied van transport, contactpersonen in nagenoeg alle Europese landen en een internationaal opererend netwerk. Daarom kunnen wij ook de benodigde ontheffingen en vergunningen bij de betreffende instanties voor u aanvragen. Ook is het mogelijk om technische documentatie via ons te regelen, waaronder:

  • SERT
  • Ficha Technica
  • Scheda Technica

De snelste route voor uw transport

Bent u op zoek naar de snelste route voor uw transport of exceptioneel vervoer, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact op met een van onze ervaren adviseurs via 010 298 28 28 of info@ete.nl. Wij voorzien u graag van een gedegen advies op maat, zodat uw transport altijd efficiënt én snel verloopt, ook in de weekenden en op feestdagen.  

Bezoekadres:

Exceptioneel Transport Europa B.V.
Bedrijvenpark Kleinpolder
Gebouw De Vlaggeman
Abraham van Stolkweg 74e
3041 JA Rotterdam

Bel ons: 0031(0)10 298 28 28

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid