Convoi exceptionnel

Convoi exceptionnel

Convoi exceptionnel verloopt probleemloos zonder dat u hier omkijken naar heeft met behulp van uw transportspecialist E.T.E. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn uw transporten bij ons in goede handen. Niet alleen verzorgen wij de begeleiding van transporten, ook al het benodigde papierwerk zoals de aanvraag van ontheffingen en vergunningen regelen wij graag voor u.

Convoi exceptionnel: goed geregeld

Het uitvoeren van een convoi exceptionnel begint met goede voorbereiding. Door gebruik te maken van onze expertise kunt u ervan op aan dat uw transport vlekkeloos verloopt. Wij zijn op de hoogte van de laatste wet –en regelgeving op het gebied van transport, zodat u onderweg nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien brengen wij indien gewenst de snelste route naar uw eindbestemming voor u in kaart. Hierbij houden wij uiteraard rekening met wegafsluitingen en wegwerkzaamheden. E.T.E. staat garant voor snel en efficiënt transport!

Voorbereiden, begeleiden en advies op maat

Naast het begeleiden van transporten en regelen van vergunningen en ontheffingen geven wij ook gedegen advies op maat. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van convoi exceptionnel? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar nummer 0031(0)10 298 28 28 of stuur ons een mail.

Convoi exceptionnel verloopt probleemloos zonder dat u hier omkijken naar heeft met behulp van uw transportspecialist E.T.E. Bespaar tijd en geld!