0031(0)10 298 28 28
Z

Uitgebreid internationaal netwerk

Z

Volledige dekking in Europa

Z

Voldoet aan alle wet- en regelgeving

Home » Convoi exceptionnel

Convoi exceptionnel

Met behulp van transportspecialist E.T.E. verloopt uw convoi exceptionnel moeiteloos. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn uw transporten bij ons in goede handen. U heeft er geen omkijken meer naar. Wij verzorgen namelijk niet alleen de begeleiding van de transporten, maar ook al het benodigde papierwerk.

Convoi exceptionnel: goed geregeld

Het uitvoeren van een convoi exceptionnel binnen Europa begint met een goede voorbereiding. Door gebruik te maken van onze expertise kunt u ervan op aan dat uw transport vlekkeloos verloopt van begin tot eind. Zo regelen wij onder andere de aanvraag van ontheffingen en vergunningen graag voor u. Ook zijn wij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van transport zodat u onderweg nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien brengen wij indien gewenst de snelste route naar uw eindbestemming voor u in kaart, inclusief wegwerkzaamheden en -afsluitingen. E.T.E. staat garant voor een snel en efficiënt transport!

Voorbereiden, begeleiden en advies op maat

Bespaar tijd en geld door uw convoi exceptionnel probleemloos te laten verlopen met hulp van E.T.E. Naast het regelen van vergunningen en ontheffingen geven wij ook graag een gedegen advies op maat. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van convoi exceptionnel? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 010 298 28 28 of mail naar info@ete.nl.

Bezoekadres:

Exceptioneel Transport Europa B.V.
Bedrijvenpark Kleinpolder
Gebouw De Vlaggeman
Abraham van Stolkweg 74e
3041 JA Rotterdam

Bel ons: 0031(0)10 298 28 28

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid