0031(0)10 298 28 28
Z

Uitgebreid internationaal netwerk

Z

Volledige dekking in Europa

Z

Voldoet aan alle wet- en regelgeving

Home » Exceptioneel vervoer

Exceptioneel vervoer

Voor gedegen advies en begeleiding op het gebied van exceptioneel vervoer bent u bij transportbedrijf E.T.E. aan het juiste adres. Al meer dan twintig jaar verzorgen wij succesvol exceptionele transporten binnen heel Europa. Wij zorgen er dan ook voor dat u nooit voor verrassingen komt te staan tijdens uw vervoer.

Meer dan alleen exceptioneel vervoer

Naast de daadwerkelijke begeleiding van exceptioneel vervoer, nemen wij ook graag de voorbereiding van u over. Denk hierbij aan het nodige papierwerk voor de aan te vragen vergunningen en ontheffingen, zowel incidenteel als langlopend. Wij

  • Onderhouden directe contacten met ontheffing verlenende instanties waardoor aanvragen snel verlopen.
  • Beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk waardoor procedures gestroomlijnd verlopen en bureaucratie wordt voorkomen.
  • Brengen de snelste route voor uw exceptioneel vervoer in kaart en houden hierbij rekening met wekwerkzaamheden, -afsluitingen en -versperringen.

Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving in alle Europese landen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Begeleiding en advies van een specialist

Bij de specialisten van E.T.E. bent u aan het juiste adres om uw exceptioneel vervoer te laten voorbereiden en begeleiden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op via 010 298 28 28 of mail naar info@ete.nl.

Bezoekadres:

Exceptioneel Transport Europa B.V.
Bedrijvenpark Kleinpolder
Gebouw De Vlaggeman
Abraham van Stolkweg 74e
3041 JA Rotterdam

Bel ons: 0031(0)10 298 28 28

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid